Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Babčáková StarDance

Na sociálních sítích se pochlubili s vtipnými detaily. Covid to není vyřazovací kolo StarDance zvládnu říká nemocná Babčáková.

Babčáková StarDance
Pin On Vse Ze Zivota Celebrit

Hlasujte pro tanec večera.

Babčáková StarDance

. Jak to dopadne když se muži vydají na nákupy se svými partnerkami Nová řada StarDance je tu. Jan Cina Tomáš Verner Simona Babčáková a dalších sedm osobností budou v následujících týdnech soupeřit o nejlepšího tanečníka nebo tanečnici. Sobotní vysílání pořadu je tak podle vyjádření ČT nejisté. Krotí se moderátor Marek Eben ve svém nekorektním humoru nebo žádná změna nenastala.

Prvotní euforii ale překazily zdravotní komplikace se kterými oblíbená herečka v těchto dnech bojuje. V následujícím díle proto nevystoupí. Simona Babčáková okouzlila porotu Stardance. Herečka Tereza Kostková která spolu s Markem Ebenem moderuje populární taneční soutěž StarDance byla pozitivně testována na koronavirus.

1 13 Prohlédnout znovu Zavřít. Deset nových osobností a zkušených tanečníků doprovází již dobře známá porota ve složení Tatiana Drexler Richard Genzer Zdeněk Chlopčík a Jan Tománek a také tradiční moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková. Ve StarDance končí jako první Trávníček a Lálová. Není zatím jasné zda moderátorka někoho z osazenstva soutěže nenakazila.

Co týden dal Jsou to chudáci. Živila jsem se správou bankomatů překvapila farářka a hvězda StarDance. Zvažoval jsem že do. Podívejte se na průřez.

V sobotu Simona Babčáková 48 poprvé zatančila ve StarDance a za své vystoupení sklidila chválu od porotců i diváků. Vondráčková ukázala syna Brožová nádhernou dceru a Tvrdíková prsten. Na obrazovky se vrátila soutěž StarDance. Hvězdní účastníci poodhalili i to jak to vypadalo v zákulisí.

Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot. Na Twitteru to potvrdila Česká televize. V sobotu večer odstartoval jedenáctý ročník taneční show StarDance. Nová řada StarDance už úspěšně odstartovala a páry konečně dostaly možnost předvést na parketu co v sobě mají.

Babčáková StarDance
Pin On Vse Ze Zivota Celebrit

Babčáková StarDance
Eva Buresova Red Leather Jacket Red Leather Leather Jacket

Babčáková StarDance
Pin On Revue

Babčáková StarDance
Andrea Cunderlikova Actors Celebrities Andrea

Babčáková StarDance
Helena Dvorakova Actors Men Sweater Turtle Neck

Babčáková StarDance
Pin On Revue

Babčáková StarDance
Pin On Revue

Posting Komentar untuk "Babčáková StarDance"