Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

vm håndball

Alle kampene ble spilt på totalt fire arenaer i to byer Doha og LusailDette var andre gang håndball-VM ble arrangert i Midtøsten etter at Egypt arrangerte mesterskapet i 1999. Det betyr en svært enkel åpning for Norge før det tetner seg til i Spania.


Norge Mot Vm Semifinale Handball Dagbladet No Handball

Norge får superenkel åpning Håndballjentenes VM er utvidet til 32 lag.

. 09112021 1610 Sist oppdatert. Del Sende Del på Twitter Del på. Mesterskapet kan bli et mareritt etter 29-31-nederlag mot Argentina. Østerrikes VM-lag i håndball er ytterligere redusert etter nok en positiv koronaprøve.

Norge trenger minst ett poeng mot Nederland for å gå videre men uavgjort kan vise seg ikke å holde. Også Norge Polen og Frankrike søkte om å få arrangere mesterskapet. Høglund får kommentere håndball-VM. Håndball-VM har hatt et stort coronautbrudd i den østerrikske leiren og et noe mindre i Kroatias tropp.

I tillegg har det vært ytterligere noen få sykdomstilfeller. Slik spilles håndball-VM 2021. Håndball-VM 2015 for menn var det 24håndball-VM for menn og ble arrangert i Qatar i perioden 15. Nent bytter ikke ut hovedkommentator Daniel Høglund til verdensmesterskapet i håndball for kvinner i desember.

Sverige gjorde jobben i håndball-VM med 34-30 over Romania. De to siste kampene til Kina vil bli satt til 0-10-tap.


Pin By Helga Hald On Pilka Reczna In 2021 Handball Handball World Championship World Championship


Canada Sweden 20 40 Xviii Men S Junior World Handball Championship Handball Junior Men


Croatia S Block Women S Handball 2012 Summer Olympics Olympics


Spain Norway Norway Handball Spain


Handbolls Vm 2021 Herrar Trupp Ystads If Handbollforening Herrlaget Mesterskapet I Handball For Herrer Og Skal Arrangeres I Egypt In 2021


Kari Aalvik Grimsbo 2019 Final4 Handball Trening Trener

Posting Komentar untuk "vm håndball"